Terina de pui
PrinteazaTerina de pui din: ficat de pui, oua, piept de pui, ardei rgas, ceapa, unt, ulei, sare, piper.
- un kilogram ficat de pui
- 3 oua
- un piept de pui
- un ardei gras
- o ceapa mare
- 100 g unt
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se caleste ceapa in ulei si apoi se pun ficateii, care se lasa cat sa-si schimbe culoarea.
Carnea de pui se trece prin masina impreuna cu ardeiul gras şi se amestecă cu ouăle bătute, cu sare şi piper.
Ficăţeii şi ceapa se trec prin maşina de tocat, se amestecă apoi cu untul şi se pun într-o tavă în straturi subţiri, în alter¬nanţă cu carnea de pui.
Tava se pune la fiert la bain- marie, la cuptar, pentru 45 de minute şi, după ce se scoate, se dă la rece de pe o zi pe alta.
Terina de pui
Pofta buna!