Terina de pui

Printeaza

Terina de pui din: ficat de pui, oua, piept de pui, ardei rgas, ceapa, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Terina_de_pui

  • un kilogram ficat de pui
  • 3 oua
  • un piept de pui
  • un ardei gras
  • o ceapa mare
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se caleste ceapa in ulei si apoi se pun ficateii, care se lasa cat sa-si schimbe culoarea.

Carnea de pui se trece prin masina impreuna cu ardeiul gras şi se amestecă cu ouăle bătute, cu sare şi piper.

Ficăţeii şi ceapa se trec prin maşina de tocat, se amestecă apoi cu untul şi se pun într-o tavă în straturi subţiri, în alter¬nanţă cu carnea de pui.

Tava se pune la fiert la bain- marie, la cuptar, pentru 45 de minute şi, după ce se scoate, se dă la rece de pe o zi pe alta.

Terina de pui

Terina_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.