Terina rece cu ou

Printeaza

Terina rece cu ou din: oua, sunca, cascaval, mazare, morcovi, branza de vaci, unt, smantana, gelatina, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Terina_rece_cu_ou

  • 6 oua
  • 200 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 100 g mazare proaspata sau conservata
  • 2 morcovi
  • 600 g branza proaspata de vaci
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smantana
  • 12 g gelatina
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, îi tai mărunt, îi pui la fiert în apă cu împreună cu mazărea până se înmoaie. Scurgi apa şi le să se răcească. Freci brânza cu untul şi smântână ţii o cremă. Tai şunca şi caşcavalul cubuleţe şi le cu brânza.

Incorporezi legumele fierte, pătrunjelul cât mai fin şi sarea şi piperul după gust. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe plic şi o torni în compoziţie, omogenizând toate ingredientele. Tapetezi o tavă de cu folie alimentară, pui 3/4 din compoziţie, aşezi din loc în toc ouăle fierte şi deasupra pui restul compoziţiei.

Nivelezi şi dai la rece terina cel puţin 5 ore.

Terina rece cu ou

Terina_rece_cu_ou

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine terina cu ou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.