Tigaie cu ardei si masline
PrinteazaTigaie cu ardei si masline din: cartofi, ulei, ardei, castraveti, masline, marar, sare, piper.
- 750 g cartofi roşii
- 100 ml ulei de măsline
- 300 g castraveţi
- 125 g măsline
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- 2 ardei iuţi roşii
- 50 g parmezan
Mod de preparare:
Cartofii se taie felii pe lung, se spală şi se pun într-o tigaie cu ulei de măsline încins. Se prăjesc timp de 10 minute.
Se ţin la cald până se pregătesc şi celelalte ingrediente.
Se toacă 6 ardei. Se taie felii castraveţii şi se călesc 5 minute împreună cu măslinele şi ardeii. Se adaugă supa instant şi cartofii, se acoperă cu un capac şi se mai fierb împreună timp de 4-5 minute. Se sărează şi se piperează.
Se toacă mărarul verde; jumătate se amestecă împreună cu legumele din tigaie. Deasupra se presară parmezan.
Pofta buna!