Tigaie cu legume si pui Shanghai
PrinteazaTigaie cu legume si pui Shanghai din: piept de pui file, oua, susan, pesmet, ulei, amestec de legume, piper, sare.
- 2 bucati piept de pui file
- 2-3 oua
- 100 g susan
- 100 g pesmet
- 200 ml ulei pentru prajit
- 1 pachet (400 g) amestec de legume pentru wok
- piper
- sare
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl usuci folosind un şervet şi îl tai în fâşii de 1-2 cm grosime. Baţi ouăle cu sare şi piper după gust. Treci fâşiile de carne prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou, iar la sfârşit prin susan.
Le prăjeşti în 150 ml ulei încins, le scoţi pe şerveţele absorbante şi le păstrezi la cald, până când termini de preparat legumele.
Inăbuşi legumele în tigaia wok, împreună cu uleiul rămas, adăugând sare după gust, în ultima etapă de preparare. Le serveşti alături de puiul Shanghai.
Tigaie cu legume si pui Shanghai
Pofta buna!