Tigaie cu legume
PrinteazaTigaie cu legume din: conopida, rosii, ceapa, ardei grasi, ardei iuti, patrunjel, sare, ulei.
- 1 kg conopida
- 3-4 rosii
- 2 cepe
- 2 ardei grasi rosii
- 2 ardei iuti
- 1 legatura patrunjel
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi conopida în apă cu sare, o desfaci în bucheţele şi o laşi la scurs. Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei.
Roşiile le ţii câteva secunde în apă clocotită pentru a îndepărta cu uşurinţă pieliţa, le mărunţeşti şi le pui peste ceapa călită.
Speli şi tai mărunt ardeii graşi şi pe cei iuţi şi îi pui în vas. Adaugi verdeaţa tocată, conopida, sarea şi le laşi 10 minute să se combine aromele.
Poţi servi mâncarea de legume rece sau caldă.
Tigaie cu legume
Pofta buna!