Tigaie cu legume

Printeaza

Tigaie cu legume din: conopida, rosii, ceapa, ardei grasi, ardei iuti, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Tigaie_cu_legume

  • 1 kg conopida
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei iuti
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi conopi­da în apă cu sare, o desfaci în bucheţe­le şi o laşi la scurs. Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei.

Roşiile le ţii câteva secunde în apă clo­cotită pentru a în­depărta cu uşurinţă pieliţa, le mărunţeşti şi le pui peste ceapa călită.

Speli şi tai mă­runt ardeii graşi şi pe cei iuţi şi îi pui în vas. Adaugi verdeaţa tocată, conopida, sarea şi le laşi 10 minute să se com­bine aromele.

Poţi servi mân­carea de legume rece sau caldă.

Tigaie cu legume

Tigaie_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.