Tigaie de legume cu peste afumat
PrinteazaTigaie de legume cu peste afumat din: peste, oua, legume, unt, arpagic, sare, curry.
- 250 g peşte afumat
- 4 ouă
- 150 g legume congelate
- unt
- puţină marinadă (sau apă)
- frunze de arpagic
- pătrunjel
- sare
- curry
Mod de preparare:
Legumele se fierb uşor la foc mic în unt şi puţină marinadă (sau apă) cca 10 minute.
Intre timp peştele se dezosează cu atenţie şi se taie în bucăţele potrivite. Sarea se amestecă bine cu ouăle şi curry şi se adaugă peste legumele înăbuşite. Apoi se adaugă frunzele tăiate de arpagic şi pătrunjel.
Bucăţile de peşte se aşează peste amestecul de ou[, care a început uşor să fiarbă în tigaie. Trebuie să avem grijă să nu se prindă nimic de fundul tigăii.
Tigaia de legume se serveşte cu pâine proaspătă.
Pofta buna!