Tigaie de legume cu peste afumat

Printeaza

Tigaie de legume cu peste afumat din: peste, oua, legume, unt, arpagic, sare, curry.

Ingrediente:Tigaie de legume cu peste afumat

  • 250 g peşte afumat
  • 4 ouă
  • 150 g legume congelate
  • unt
  • puţină marinadă (sau apă)
  • frunze de arpagic
  • pătrunjel
  • sare
  • curry

 

Mod de preparare:

Legumele se fierb uşor la foc mic în unt şi puţină marinadă (sau apă) cca 10 minute.

Intre timp peştele se dezosează cu atenţie şi se taie în bucăţele potrivite. Sarea se amestecă bine cu ouăle şi curry şi se adaugă peste legumele înăbuşite. Apoi se adaugă frunzele tăiate de arpagic şi pătrunjel.

Bucăţile de peşte se aşează peste amestecul de ou[, care a început uşor să fiarbă în tigaie. Trebuie să avem grijă să nu se prindă nimic de fundul tigăii.

Tigaia de legume se serveşte cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.