Tigaie de pui picantă

Printeaza

Tigaie de pui picantă din: piept de pui, ceapa, ardei gras, rosii, morcovi, ulei de masline extravirgin, boia dulce, sare de mare, piper negru, patrunjel, ardei iute, lamaie.

Inrgediente:Tigaie de pui picantă

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rgas rosu
  • 4 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de boia dulce
  • sare de mare, dupa gust
  • piper negru, dupa gust
  • 1 legatura patrunjel/marar
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui cubuleţe, iar ceapa şi ardeiul roşu le tai în bucăţi mari. Tai morcovii rondele, roşiile cuburi, iar mărarul, pătrunjelul şi ardeiul iute le toci mărunt. Pieptul de pui îl condimentezi cu sare, piper şi boia şi îl prăjeşti în ulei la foc iute.

Adaugi legumele şi amesteci rapid la foc iute 2-3 minute. Apoi adaugi zeama de lămâie şi 100 ml apă, amesteci rapid şi adaugi ardeiul iute. Serveşti cu smântână şi verdeaţă deasupra.

Tigaie de pui picantă

Tigaie_de_pui_picanta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place reteta asta si-mi place ca-i usor de facut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.