Tigaie de pui picantă
PrinteazaTigaie de pui picantă din: piept de pui, ceapa, ardei gras, rosii, morcovi, ulei de masline extravirgin, boia dulce, sare de mare, piper negru, patrunjel, ardei iute, lamaie.
- 600 g piept de pui dezosat
- 1 ceapa
- 1 ardei rgas rosu
- 4 rosii
- 2 morcovi
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 linguri de boia dulce
- sare de mare, dupa gust
- piper negru, dupa gust
- 1 legatura patrunjel/marar
- 1 ardei iute
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui cubuleţe, iar ceapa şi ardeiul roşu le tai în bucăţi mari. Tai morcovii rondele, roşiile cuburi, iar mărarul, pătrunjelul şi ardeiul iute le toci mărunt. Pieptul de pui îl condimentezi cu sare, piper şi boia şi îl prăjeşti în ulei la foc iute.
Adaugi legumele şi amesteci rapid la foc iute 2-3 minute. Apoi adaugi zeama de lămâie şi 100 ml apă, amesteci rapid şi adaugi ardeiul iute. Serveşti cu smântână şi verdeaţă deasupra.
Tigaie de pui picantă
Pofta buna!
Imi place reteta asta si-mi place ca-i usor de facut