Mazăre la Tigaie cu Bacon și Ceapă din: bacon, ceapa, mazare, sare, piper, ulei. Este o rețetă simplă, dar incredibil de gustoasă, care transformă ingredientele de bază într-un fel de mâncare savuros și reconfortant. Această combinație clasică de arome aduce împreună dulceața mazării cu textura crocantă a baconului și aroma intensă a cepei, creând un […]
Tigaie picantă şi aromată
PrinteazaTigaie picantă şi aromată din: naut, carnati picanti, ceapa, ardei gras, ulei, scortisoara, cimbru si piper.
Ingrediente:
- 1 conserva cu naut
- 250 g carnati picanti
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 3 linguri cu ulei
- 2 bete de scortisoara
- cimbru
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa şi ardeiul mărunt, iar carnaţii – în cubuleţe. Incinge uleiul în tigaie şi pune la călit ceapa şi ardeiul.
Nu lăsa ceapa să se călească foarte tare, ca să nu fie grea la stomac, şi adaugă puţină apă.
Când ceapa şi ardeiul s-au înmuiat, adaugă cârnăciorii tăiaţi şi amestecă.
Scurge năutul de apă, pune-lîn tigaie peste restul ingredientelor şi mai pune puţină apă.
Dacă ai răbdare, poţi decoji năutul, fiindcă e mai gustos şi mai sănătos.
Condimentează cu sare, piper şi cimbru după gust. După ce dă într-un clocot, pune şi beţele de scorţişoară, ia de pe foc şi lasă câteva minute acoperit.
Tigaie picantă şi aromată
Pofta buna!
Legume la Tigaie cu Năut
Legume la Tigaie cu Năut din: naut, spanac, rosii, usturoi, chili, ulei, oregano, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete simple, sănătoase și pline de savoare, legumele la tigaie cu năut reprezintă alegerea perfectă. Această combinație de ingrediente proaspete și condimente aromate transformă un amestec umil de legume și năut într-o masă delicioasă și […]
O sa incerc si eu picanteria asta 😛