Tigaie picanta cu piept de pui
PrinteazaTigaie picanta cu piept de pui din: piept de pui, ulei de masline, dovlecei, ardei iute, supa de legume, sare, piper, frunzulite de salvie, ghimbir, praz.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui dezosati, fara piele
- 2 lingurite ulei de masline
- 2 dovlecei mici
- 1 arde iute
- 300 ml supa de legume
- sare
- piper
- 2-3 frunzulite de salvie
- ghimbir proaspat ras sau pulbere
- 2 fire de praz
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le speli. Speli şi carnea. Apoi tai în fâşii lungi, cât mai subţiri, atât carnea, cât şi legumele.
Prazul îl tai mai întâi în 3-4 părţi, în funcţie de cât de lung e firul, apoi fâşii. Intr-o tigaie de teflon, pui la încins uleiul de măsline.
Imediat, adaugi fâşiile din carne de pui, amestecând în aşa fel încât să-şi schimbe culoarea pe fiecare parte.
Adaugi apoi ardeiul iute, prazul şi dovleceii, condimentezi cu ghimbir, piper şi sare. Amesteci totul bine şi torni apoi supa.
După 1 minut, adaugi 2-3 frunzuliţe de salvie tocate fin. Mai laşi cam 5 minute la foc iute, amestecând din când în când.
Serveşti preparatul cât este cald.
Tigaie picanta cu piept de pui
Pofta buna!