Tigaie picanta cu piept de pui

Printeaza

Tigaie picanta cu piept de pui din: piept de pui, ulei de masline, dovlecei, ardei iute, supa de legume, sare, piper, frunzulite de salvie, ghimbir, praz.

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui dezosati, fara piele
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 arde iute
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunzulite de salvie
  • ghimbir proaspat ras sau pulbere
  • 2 fire de praz

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Speli şi carnea. Apoi tai în fâşii lungi, cât mai subţiri, atât carnea, cât şi legumele.

Prazul îl tai mai întâi în 3-4 părţi, în funcţie de cât de lung e firul, apoi fâşii. Intr-o tigaie de teflon, pui la încins uleiul de măsline.

Imediat, adaugi fâşiile din carne de pui, amestecând în aşa fel încât să-şi schimbe culoa­rea pe fiecare parte.

Adaugi apoi ardeiul iute, prazul şi dovleceii, condi­mentezi cu ghimbir, piper şi sare. Amesteci totul bine şi torni apoi supa.

După 1 minut, adaugi 2-3 frunzuliţe de salvie tocate fin. Mai laşi cam 5 minute la foc iute, amestecând din când în când.

Serveşti preparatul cât este cald.

Tigaie picanta cu piept de pui

Tigaie_picanta_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.