O reteta delicioasa de tigaie picanta cu piept de rata din: piept de rata, ardei iute, ardei grasi, morcovi, mazare tucara, sare, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, supa, sos de soia si sos chili.
Ingrediente:
2 bucăţi de piept de raţă (a 400g)
1 ardei iute
2 ardei graşi roşii
2 morcovi
300 g mazăre ţucără
sare
2 linguri de ulei
2 cepe
1 căţei de usturoi
3 cm de ghimbir
100 ml de supă
1-2 linguri de sos de soia
sos chili
Mod de preparare:
Spălaţi carnea, apoi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie.
Tăiaţi ardeiul iute în jumătate, îndepărtaţi-i seminale, spălaţi-l apoi tocaţi-l mărunt.
Rata la tigaie in frunze de salata verde din: seminte de rodie, mango, ceapa verde, patrunjel, ulei, rata, lamaie, otet de orez, sos de chili, ardei iute. Ingrediente: 50 g seminţe de rodie 100 g mango, tăiat bucăţi 2 fire ceapă verde, tocată mărunt pătrunjel proaspat, tocat 1 linguriţă ulei 175 g fileuri de raţă, […]
Rata la tigaie cu scortisoara si anason din: raţă de aproximativ, făină albă de grâu, ouă, sos de soia, sare, vin de gătit, rădăcină de ghimbir, ulei de arahide, piper, anason, scorţişoară. Ingrediente: 1 raţă de aproximativ 2 – 2,5 kg 3 linguri cu vârf făină albă de grâu 2 ouă 5 linguri sos de soia 1 lingură sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.