Tigaie picanta

Printeaza

Tigaie picanta din: carnati, cepe, ulei, sos de soia, ardei iuti si ceapa verde.

Ingrediente:Tigaie_picanta

  • 2 cârnaţi proaspeţi
  • 2 cepe
  • o lingură ulei
  • o lingură sos de soia

Pentru servit:

  • 2 ardei iuţi
  • câteva codiţe de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Cepele se taie peştişori si se pun la călit în ulei încins.

Cârnaţilor li se taie membrana pe lung, iar carnea se scoate în mici porţii care se pun în tigaie.

Se măreşte focul şi se amestecă ceapa şi carnea tot timpul.

Se adaugă sosul de soia, se amestecă, se mai lasă pe foc 2-3 minute, se pun ardeii iuţi şi cozile de ceapă verde şi se aduce la masă.

 

Tigaie picanta

Tigaie_picanta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.