Pui la tigaie in stil asiatic din: morcovi, ceapa verde, vanata, usturoi, iarba de lamaie, file de pui, orez basmati, sare, ulei, pasta curry, smantana si sos de soia. Ingrediente: 400 g morcovi 1 legatura ceapa verde 1 vanata mica 2 catei de usturoi iarba de lamaie 300 g file de pui 120 g orez Basmati […]
Tigaie cu pui si legume
PrinteazaTigaie cu pui si legume din: pulpe de pui, ceapa, ardei gras, ciuperci, morcov, ardei iute, sare, piper, ulei.
- şase pulpe superioare dezosate
- o ceapă
- câte ojumătate de ardei gras roşu, verde şi galben
- 150 g ciuperci
- un morcov
- doi ardei iuţi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se taie pulpele în patru şi se pun la prăjit în două linguri de ulei, într-o tigaie din teflon.
Când carnea este uşor rumenită, legumele, cu excepţia ardeiului iute, se curăţă şi se taie în bucăţi mai mari, apoi se adaugă peste carne, la prăjit, cu sare şi piper după gust.
Ardeii iuţi se spală, se curăţă de cotor şi se pun întregi în tigaie. Se serveşte imediat.
Tigaie cu pui si legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui la tigaie in stil asiatic
Piept de pui picant la tigaie
Piept de pui picant la tigaie din: piept de pui, sare, ulei, ceapa, ardei iute, pasta de chili, sos de stridii, sos de peste, orez. Ingrediente: 340 g piept de pui, felii sare 2 linguri de ulei 2 cepe, feliate 2 ardei iuti, maruntiti 2 linguri pastă de chili 1 lingura sos de stridii 1 […]
Pofta buna!