Tiramisu cu caise si cacao din: friscă, zahar vanilat, mascarpone, lapte, pişcoturi, cafea (răcită), caise descojite sau din compot, cacao (sau nes).
Ingrediente:
250 ml friscă
60 g zahăr vanilat
400 g mascarpone
8 linguri lapte
1 pachet pişcoturi
100 ml cafea (răcită)
500 g caise descojite sau din compot
3 linguriţe cacao (sau nes)
Mod de preparare:
Baţi frişca împreună cu zahărul vanilat până se întăreşte, în alt recipient, amesteci crema de mascarpone cu laptele şi o încorporezi în frişcă, de jos în sus, apoi o dai la rece.
Faci cafea tare si o lasi să se răcească. Aşezi bufaţele de pişcoturi, trecute rapid prin cafeaua rece, în boluri transparente sau în pahare.
Deasupra pui un strat din amestecul de frişcă şi mascarpone, felii de caise, iar bucăţele de pişcoturi, trecute rapid prin cafea, cremă, caise, pişcoturi însiropate şi termini cu un strat de cremă.
Tiramisu cu visine si cacao din: mascarpone, zahar, zahar vanilinat, visinata, visine, piscoturi, cacao si visine. Ingrediente: 500 g mascarpone 2 linguri zahar 3 plicuri zahar vanilinat 1 lingura visinata 250 g visine 16 piscoturi 2 linguri cacao visine cu codite pentru ornat Mod de preparare: Se bat cu mixerul mascarpone, zaharul, zahar vanilinat […]
Cupcake tiramisu din: faina, unt, zahar, oua, vanilie, mascarpone, praf de copt, frisca. Ingrediente: 120 g făină 100 g unt 100 g zahăr 2 ouă 5 g praf de copt esenţă de vanilie un praf sare Pentru cremă: 250 g mascarpone 150 ml frişcă lichidă 50 g zahăr Mod de preparare: Se amestecă untul cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.