Tiramisu clasic

Printeaza

Tiramisu clasic din: mascarpone, piscoturi, oua, zahar, cafea neagra, cacao.

Ingrediente:Tiramisu_clasic

  • 250 g mascarpone
  • 20 g piscoturi
  • 5 oua
  • 6 linguri zahar
  • 150 ml cafea neagra
  • 100 g cacao

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă cu zahărul până ce se obţine o cremă spumoasă, în care se adaugă mascarpone. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă în crema cu mascarpone, amestecând delicat.

Pe un platou sau o tavă se aşază un prim strat de pişcoturi trecute rapid prin cafea. Se acoperă cu cremă şi se continuă cu pişcoturi. Se lasă la frigider 8 ore şi se serveşte presărat cu cacao.

Tiramisu clasic

Tiramisu_clasic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.