Tiramisu cu cafea
PrinteazaTiramisu cu cafea din: frisca, mascarpone, lichior de migdale, zahar brun, cafea tare, piscoturi, cacao, unt.
- 500 ml frisca
- 250 g mascarpone
- 50 ml lichior de migdale
- 5 linguri zahar brun
- 250 g cafea tare, rece
- 200 g piscoturi
- 2 linguri cacao
- 20 g unt
Mod de preparare:
Se amestecă într-un castron frişca rece cu mascarpone, lichior şi zahăr – se bat cu telul până se obţine o spumă.Se unge o formă cu unt. Se toarnă cafeaua într-un castron si se introduc pişcoturile, pe rând. Apoi se aşază pe fundul formei.
Se ung cu un strat de cremă, apoi se aşază al doilea strat de pişcoturi şi din nou cremă. Se presară la suprafaţă pudră de cacao şi tortul se dă la frigider peste noapte.
Tiramisu cu cafea
Pofta buna!