Tiramisu cu căpşune

Printeaza

Tiramisu cu căpşune din: capsune, piscoturi, mascarpone, oua, zahar, esenta de tom, zahar vanilat, unt.

Ingrediente:Tiramisu_cu_capsune

  • 1 kg capsune
  • 400 g piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 2 fiole de esenta de rom
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 75 g zahar
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Taie 500 g de căpşune în cubuleţe. Separat, topeşte untul, adaugă căpşunele şi 75 g de zahăr. Lasă pe foc câteva minute, până când căpşunele se zdrobesc şi se formează un sos subţire.

Intre timp, mixează gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până se topeşte. Adaugă mascarpone şi esenţa de rom. Când compoziţia s-a omogenizat, pune un albuş bătut spumă.

Trece trei pişcoturi prin sosul de căpşune, aşază-le pe farfurie şi toarnă, cremă mascarpone. Repetă operaţia, iar deasupra pune felii de căpşună.

Tiramisu cu căpşune

Tiramisu_cu_capsune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.