Tiramisu cu capsuni, la pahar
PrinteazaTiramisu cu capsuni, la pahar din: frisca, mascarpone, zahar, lapte, capsuni, piscoturi.
- 500 ml frişcă lichidă
- 250 g mascarpone
- 100 g zahăr pudră
- 500 ml lapte
- 700 kg căpşune
- 200 g pişcoturi de şampanie
Mod de preparare:
Bate frişca lichidă cu ajutorul unui mixer, adaugă zahărul şi mai mixează câteva secunde.
Incorporează treptat crema de mascarpone, folosind o lingură, apoi foloseşte un tel pentru a omogeniza compoziţia.
Păstrează jumătate din cantitatea de căpşune pentru decor, iar pe celelalte pasează-le într-un blender.
Pregăteşte paharele în care vei pune tiramisu. Intr-un bol încăpător pune laptele şi înmoaie pe rând pişcoturile, având grijă să nu le ţii prea mult.
La baza paharelor pune un strat de pişcoturi, apoi acoperă cu cremă. Toarnă deasupra căpşune zdrobite şi acoperă cu crema rămasă.
Decorează cu felii de căpşune.
Tiramisu cu capsuni, la pahar
Pofta buna!