Tiramisu cu capsuni, la pahar

Printeaza

Tiramisu cu capsuni, la pahar din: frisca, mascarpone, zahar, lapte, capsuni, piscoturi.

Ingrediente:Tiramisu cu capsuni, la pahar

  • 500 ml frişcă lichidă
  • 250 g mascarpone
  • 100 g zahăr pudră
  • 500 ml lapte
  • 700 kg căpşune
  • 200 g pişcoturi de şampanie

 

 

 

Mod de preparare:

Bate frişca lichidă cu ajutorul unui mixer, adaugă zahărul şi mai mixează câteva secunde.

Incorporează treptat crema de mascarpone, folosind o lingură, apoi foloseşte un tel pentru a omogeniza compoziţia.

Păstrează jumătate din cantitatea de căpşune pentru decor, iar pe celelalte pasează-le într-un blender.

Pregăteşte paharele în care vei pune tiramisu. Intr-un bol încăpător pune laptele şi înmoaie pe rând pişcoturile, având grijă să nu le ţii prea mult.

La baza paharelor pune un strat de pişcoturi, apoi acoperă cu cremă. Toarnă deasupra căpşune zdrobite şi acoperă cu crema rămasă.

Decorează cu felii de căpşune.

Tiramisu cu capsuni, la pahar

Tiramisu cu capsuni, la pahar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.