Tiramisu cu capsuni
PrinteazaTiramisu cu capsuni din: capsuni, piscoturi, apa, zahar, lichior, albusuri, zahar, galbenusuri, mascarpone.
- 150 g capsuni
- 200 g piscoturi
Ingrediente pentru sirop:
- 150 ml apa
- 100 g zahar
- 50 ml lichior de portocale
Ingrediente pentru crema 1:
- 2 albusuri
- 50 g zahar
Ingrediente pentru crema 2:
- 3 galbenusuri
- 50 g zahar
- 250 g mascarpone
Mod de preparare:
Pentru sirop, amesteci toate ingredientele. Pentru cele doua creme, bati spuma, separat, ingredientele, apoi amesteci cele doua creme.
Montezi tiramisu, iei o forma dreptunghiulara si asezi un prim strat de piscoturi, mai intai inmuiate rapid in lichior, iei apoi bucati de capsuni si le asezi peste acest strat de piscoturi.
Urmeaza un strat de crema, al doilea strat de piscoturi umezite, din nou strat de crema. La final faci un decor dupa bunul plac.
Tiramisu cu capsuni
Pofta buna!