Tiramisu cu capsuni

Printeaza

Tiramisu cu capsuni din: capsuni, piscoturi, apa, zahar, lichior, albusuri, zahar, galbenusuri, mascarpone.

Ingrediente: Tiramisu_cu_capsuni

  • 150 g capsuni
  • 200 g piscoturi

Ingrediente pentru sirop:

  • 150 ml apa
  • 100 g zahar
  • 50 ml lichior de portocale

Ingrediente pentru crema 1:

  • 2 albusuri
  • 50 g zahar

Ingrediente pentru crema 2:

  • 3 galbenusuri
  • 50 g zahar
  • 250 g mascarpone

Mod de preparare:

Pentru sirop, amesteci toate ingredientele. Pentru cele doua creme, bati spuma, separat, ingredientele, apoi amesteci cele doua creme.

Montezi tiramisu, iei o forma dreptunghiulara si asezi un prim strat de piscoturi, mai intai inmuiate rapid in lichior, iei apoi bucati de capsuni si le asezi peste acest strat de piscoturi.

Urmeaza un strat de crema, al doilea strat de piscoturi umezite, din nou strat de crema. La final faci un decor dupa bunul plac.

Tiramisu cu capsuni

Tiramisu_cu_capsuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.