Tiramisu cu crema de mascarpone si rom
PrinteazaTiramisu cu cremade mascarpone si rom din: brânză mascarpone, zahăr, smântână dulce, cafea tare, pişcoturi, cacao, lichior de cafea sau rom.
Ingrediente:
- 250 g de brânză mascarpone
- 150 g de smântână dulce
- 4 linguri de zahăr
- 150ml de cafea tare
- 150g de pişcoturi
- 2 linguri de cacao
- 30ml lichior de cafea sau rom
Mod de preparare:
Se bate smântână cu zahărul, după care se amestecă cu brânza mascarpone. Se înmoaie pişcoturile în cafeaua amestecată cu rom sau lichior de cafea.
In patru pahare se pun pişcoturile înmuiate în cafea şi crema de’ mascarpone, aşezate în straturi, având grijă ca ultimul strat să fie de cremă. Se decorează cu şacao şi se serveşte rece, de la frigider.
Tiramisu cu cremade mascarpone si rom
Pofta buna!