Tiramisu cu crema de mascarpone si rom

Printeaza

Tiramisu cu cremade mascarpone si rom din: brânză mascarpone, zahăr, smântână dulce, cafea tare, pişcoturi, cacao, lichior de cafea sau rom.

Tiramisu_cu_crema_de_mascarpone_si_rom

Ingrediente:

  • 250 g de brânză mascarpone
  • 150 g de smântână dulce
  • 4 linguri de zahăr
  • 150ml de cafea tare
  • 150g de pişcoturi
  • 2 linguri de cacao
  • 30ml lichior de cafea sau rom

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se bate smântână cu zahărul, după care se amestecă cu brânza mascarpone. Se înmoaie pişcoturile în cafeaua amestecată cu rom sau lichior de cafea.

In patru pahare se pun pişcoturile înmuiate în cafea şi crema de’ mascarpone, aşezate în straturi, având grijă ca ultimul strat să fie de cremă. Se decorează cu şacao şi se serveşte rece, de la frigider.

Tiramisu cu cremade mascarpone si rom

Tiramisu_cu_crema_de_mascarpone_si_rom

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.