Tiramisu cu fructe de pădure

Printeaza

O reteta delicioasa de tiramisu cu fructe de padure din: afine, capsuni, piscoturi, espresso, crema mascarpone, lichior de cafea, zahar si frisca.

Ingrediente:Tiramisu cu fructe de pădure

  • 150 g afine
  • 200 g căpşuni
  • 150 g pişcoturi
  • 100 ml espresso tare, rece
  • 500 g cremă mascarpone
  • 50 ml lichior de cafea tare
  • 100 g zahăr
  • 200 g friscă dulce

 

Mod de preparare:

Se spală fructele. Se curăţă afinele şi se lasă să se scurgă bine. Se curăţă capsunile si se taie sferturi. Se aseaza piscoturile unul langa altul intr-o forma plata, dreptunghiulara sau patrata, si se insiropeaza cu espresso.

Pentru crema, se da crema mascarpone intr-un castron si se inglobeaza lichiorul de cafea si zahar. Se adauga frisca batuta bine.

Se repartizeaza crema uniform peste piscoturi. Se niveleaza si se aseaza deasupra toate fructele. Se da la frigider aporximativ 1 ora, abia apoi se poate servi.

Tiramisu cu fructe de pădure

Tiramisu cu fructe de pădure

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tiramisu cu fructe de padure si mascarpone
  • tiramisu cu afine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.