Tiramisu cu fructe de pădure
PrinteazaO reteta delicioasa de tiramisu cu fructe de padure din: afine, capsuni, piscoturi, espresso, crema mascarpone, lichior de cafea, zahar si frisca.
- 150 g afine
- 200 g căpşuni
- 150 g pişcoturi
- 100 ml espresso tare, rece
- 500 g cremă mascarpone
- 50 ml lichior de cafea tare
- 100 g zahăr
- 200 g friscă dulce
Mod de preparare:
Se spală fructele. Se curăţă afinele şi se lasă să se scurgă bine. Se curăţă capsunile si se taie sferturi. Se aseaza piscoturile unul langa altul intr-o forma plata, dreptunghiulara sau patrata, si se insiropeaza cu espresso.
Pentru crema, se da crema mascarpone intr-un castron si se inglobeaza lichiorul de cafea si zahar. Se adauga frisca batuta bine.
Se repartizeaza crema uniform peste piscoturi. Se niveleaza si se aseaza deasupra toate fructele. Se da la frigider aporximativ 1 ora, abia apoi se poate servi.
Tiramisu cu fructe de pădure
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tiramisu cu fructe de padure si mascarpone
- tiramisu cu afine