Tiramisu cu lichior la pahar

Printeaza

Tiramisu cu lichior la pahar din: mascarpone, oua, zahar, piscoturi, cafea, lichior, cacao.

Ingrediente:Tiramisu cu lichior la pahar

  • 200 g mascarpone
  • 2 ouă + un gălbenuş
  • 75 g zahăr
  • 10 piscoturi
  • 100 ml cafea tare răcită
  • 50 ml lichior
  • 2 linguriţe cacao

 

Mod de preparare:

Se amestecă cele două gălbenuşuri cu zahărul până se albesc. Se adaugă mascarpone şi se amestecă. Se bat albuşurile spumă şi se amestecă cu delicateţe în crema cu mascarpone.

Pişcoturile se trec rapid prin cafeaua amestecată cu lichior şi se rup în momentul punerii în cupe sau pahare. Se pune cremă, apoi iar pişcot, ultimul strat trebuie să fie de cremă, peste care se presară cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.