Tiramisu cu mere si miere

Printeaza

Tiramisu cu mere si miere din: mere, miere, mascarpone, zahar, piscoturi, oua, unt, ciocolata.

Ingrediente:Tiramisu cu mere si miere

  • 3 mere
  • 2 linguri miere
  • 250 g mascarpone
  • 80 g zahăr
  • un plic cu zahăr vanilat
  • 50 g ciocolată rasă sau fulgi de ciocolată
  • 10 pişcoturi
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă unt
  • 1 praf de scorţişoară

 

Mod de preparare:

Merele se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun împreună cu o lingură de unt la călit pentru câteva minute. Se scurg de zeamă, se adaugă 2 linguri de miere şi un praf de scorţişoară.

Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi zahăr vanilat, se adaugă brânza mascarpone şi albuşurile bătute spumă. Pişcoturile se umezesc în sucul de mere, se aşază în cupe, se pun merele şi crema de mascarpone.

Deasupra, în fiecare cupă, se presară ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.