Tiramisu cu mere

Printeaza

Tiramisu cu mere din: mere, miere, unt, mascarpone, oua, zahar, piscoturi, ciocolata.

Ingrediente:Tiramisu cu mere

  • 3 mere golden
  • 3 linguri miere
  • 30 g unt
  • 250 g mascarpone
  • 3 ouă
  • 80 g zahăr
  • un plic zahăr vanilat
  • 20 pişcoturi
  • 50 g ciocolată rasă

 

Mod de preparare:

Merele curăţate şi tăiate cuburi foarte mici se pun la călit în unt pentru 3 minute. Se adaugă mierea şi se mai lasă pe foc 2 minute, după care se pun la scurs.

Gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi zahărul vanilat, se adaugă mascarpone, amestecând bine. Se bat şi albuşurile şi se amestecă cu mascarpone. Pişcoturile se umezesc cu sucul merelor şi se aşază într-o cupă, se pun mere şi crema de mascarpone.

Se presară cu ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.