Tiramisu cu pere
PrinteazaTiramisu cu pere din: mascarpone, frisca, scortisoara, zahar pudra, zahar vanilat, rom, suc de portocale, portocale, turta duce, pere.
- 250 g mascarpone
- 250 ml frişca
- 1/2-1 linguriţă piraf de scorţişoară
- 2 linguri zahăr pudră
- 2 pachete zahăr vanilinat
- 2 linguri rom
- 4 linguri suc de portocale
- 1 linguriţă coaja rasă de la 1 portocală
- 150 g turtă dulce
- 1 cutie pere (425i ml)
Mod de preparare:
Puneţi brânza mascarpone şi frişca într-un castron şi bateţi-le până obţineţi un amestec cremos. Adăugaţi scorţişoara, zahărul pudră, zahărul vanilinat, romul, sucul şi coaja de portocală. Scurgeţi jumătăţile de pere şi tăiaţi-le corăbioare.
Aşezaţi în 4 castronaşe pentru desert turta dulce cu perele şi crema de mascarpone în straturi, apoi aşezaţi-le la rece. Inainte de servire presăraţi scorţişoară.
Pofta buna!