Tiramisu cu pere

Printeaza

Tiramisu cu pere din: mascarpone, frisca, scortisoara, zahar pudra, zahar vanilat, rom, suc de portocale, portocale, turta duce, pere.

Ingrediente : Tiramisu cu pere

  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frişca
  • 1/2-1 linguriţă piraf de scorţişoară
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 2 pa­chete zahăr vanilinat
  • 2 linguri rom
  • 4 linguri suc de por­tocale
  • 1 linguriţă coaja rasă de la 1 portocală
  • 150 g turtă dulce
  • 1 cutie pere (425i ml)

 

Mod de preparare:

Puneţi brânza mascarpone şi frişca într-un ca­stron şi bateţi-le până obţineţi un amestec cremos. Adăugaţi scorţişoara, zahărul pudră, zahărul vanilinat, romul, sucul şi coaja de portocală. Scurgeţi jumătăţile de pere şi tăiaţi-le corăbioare.

Aşezaţi în 4 castronaşe pentru desert turta dulce cu perele şi crema de mascarpone în straturi, apoi aşezaţi-le la rece. Inainte de servire presăraţi scorţişoară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.