Tiramisu cu piersici

Printeaza

Tiramisu cu piersici din: crema de branza dulce, lichior de piersici, lapte dulce pasteurizat, zahar, extract de vanilie, frisca, piscoturi, cafea concentrat, piersici, frisca, zahar, lichior de piersici, extract de vanilie.

Ingrediente:Tiramisu_cu_piersici

  • 250 g crema de branza dulce
  • 2 linguri lichior de piersici
  • 1 lingura lapte dulce pasteurizat
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 100 g frisca
  • 200 g piscoturi
  • 200 ml cafea concentrata
  • 4 piersici

pentru decor:

  • 100 g frisca
  • 20 g zahar
  • 2 lingurite lichior de piersici
  • 1 lingurita extract de vanilie

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, amesteci crema de brânză cu lichio­rul, laptele, zahărul şi vani­lia, până obţii o cremă omogenă. Incorporezi frişca şi ames­teci delicat. Intr-o tavă pentru chec, pui în straturi pişcoturile însiropate cu cafea, crema de brânză şi piersicile, ter­minând cu un strat de pişcoturi.

Amesteci într-un bol ingredientele pentru decor. Acoperi tiramisu cu aceas­tă cremă, înveleşti tava cu folie de plastic şi o păs­trezi în frigider pentru cel puţin 2 ore. Serveşti prăjitura decorată cu felii de piersică.

Tiramisu cu piersici

Tiramisu_cu_piersici

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • reteta lichior de piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.