Tiramisu cu piersici
PrinteazaTiramisu cu piersici din: crema de branza dulce, lichior de piersici, lapte dulce pasteurizat, zahar, extract de vanilie, frisca, piscoturi, cafea concentrat, piersici, frisca, zahar, lichior de piersici, extract de vanilie.
- 250 g crema de branza dulce
- 2 linguri lichior de piersici
- 1 lingura lapte dulce pasteurizat
- 100 g zahar
- 1 lingurita extract de vanilie
- 100 g frisca
- 200 g piscoturi
- 200 ml cafea concentrata
- 4 piersici
pentru decor:
- 100 g frisca
- 20 g zahar
- 2 lingurite lichior de piersici
- 1 lingurita extract de vanilie
Mod de preparare:
Intr-un bol, amesteci crema de brânză cu lichiorul, laptele, zahărul şi vanilia, până obţii o cremă omogenă. Incorporezi frişca şi amesteci delicat. Intr-o tavă pentru chec, pui în straturi pişcoturile însiropate cu cafea, crema de brânză şi piersicile, terminând cu un strat de pişcoturi.
Amesteci într-un bol ingredientele pentru decor. Acoperi tiramisu cu această cremă, înveleşti tava cu folie de plastic şi o păstrezi în frigider pentru cel puţin 2 ore. Serveşti prăjitura decorată cu felii de piersică.
Tiramisu cu piersici
Pofta buna!
Incoming search terms:
- reteta lichior de piersici