Tiramisu de casa cu pere
PrinteazaTiramisu de casa cu pere din: mere, miere, mascarpone, zahar, piscoturi, oua, unt, ciocolata.
- 3 pere
- 2 linguri miere
- 250 g mascarpone
- 80 g zahăr
- un plic cu zahăr vanilat
- 50 g ciocolată rasă
- 10 pişcoturi
- 2 ouă
- 1 linguriţă unt
- 1 praf de scorţişoară
Mod de preparare:
Perele se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se pun împreună cu o lingură de unt la călit pentru câteva minute. Se scurg de zeamă, se adaugă 2 linguri de miere şi un praf de scorţişoară.
Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi zahăr vanilat, se adaugă brânza mascarpone şi albuşurile bătute spumă.
Pişcoturile se umezesc în sucul de pere, se aşază în cupe, se pun merele şi crema de mascarpone. Se presară ciocolată rasă.
Pofta buna!