Tiramisu la pahar
PrinteazaO reteta delicioasa de tiramisu cu cacao cu:frisca, mascarpone, branza de vaci, zahar, vanilie, scortisoara, fursecuri, espresso, crema de whiskey, fructe de padure, cacao.
- 260 g frişcă
- 300 g mascarpone
- 270 g brânză de vaci
- 120 g zahăr
- vanilie
- scorţişoară
- 350 g fursecuri
- 150 ml espresso
- 50 ml Bailey’s
- 850 g fructe de pădure
- cacao pentru decor
Mod de preparare:
Amestecă brânza de vaci, frişca, mascarpone, zahărul, vanilia şi scorţişoara.
Pune în 6-8 pahare câte un strat de fursecuri, stropeşte-le cu cafeaua în care ai pus whisky-ul, adaugă cremă de brânză şi câteva fructe de pădure.
Continuă cu straturi de fursecuri g stropite cu cafea, cremă de brânză şi fructe.
Ultimul strat să fie cremă de brânză, peste care presari cacao pudră din belşug. Inainte de a servi, ţine paharele la rece câteva ore.
Pofta buna!