Tiramisu savuros
PrinteazaTiramisu savuros din: oua, zahar, mascarpone, cacao, piscoturi, bombonele.
- 2 albuşuri
- 4 gălbenuşuri
- 150 g zahăr
- 400 g mascarpone
- 200 g pişcoturi
- 200 ml apă îndulcită
- cacao
- pişcoturi
- bombonele
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul pentru a obţine o cremă spumoasă. Se bat albuşurile spumă şi se pun peste crema de gălbenuş. Se adaugă apoi mascarpone şi se amestecă foarte bine.
Pişcoturile se trec rapid prin apa îndulcită şi se aşază în pahare sau cupe. Se pune cremă şi apoi iar pişcoturi. Se lasă 2 ore la frigider.
In momentul servirii se presară cu cacao şi se decorează cu pişcoturi şi bomboane care să ilustreze un iepuraş.
Pofta buna!