Tiramisu-Tort fara cuptor

Printeaza

Tiramisu-Tort fara cuptor

 

Mod de preparare:

Pe un pat de 200 g biscuiţi măcinaţi, amestecaţi cu 200 g zahăr pudră, 150 g unt topit, 1 fiolă esenţă de rom, 1 lingură de cacao, se pune o cremă făcută din: 600 g brânză dulce de vaci, pasatăşi amestecată cu 300 g frişcă bătutăşi gălbenuş frecat spumă cu zahăr şi 150 g coniac.

După aceea, amestecăm cu 300 ml de cafea solubilă, 300 g zahăr şi 25 g gelatină topită.

După ce am pus inelul de carton la patul de biscuiţi, punem crema de brânză amestecată cu gelatină, apoi lăsăm timp de o jumătate de oră la rece.

La sfârşit, luăm inelul şi ornăm cu frişcă şi ciocolată.

Tiramisu-Tort fara cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.