Tiramisu-Tort fara cuptor
PrinteazaTiramisu-Tort fara cuptor
Mod de preparare:
Pe un pat de 200 g biscuiţi măcinaţi, amestecaţi cu 200 g zahăr pudră, 150 g unt topit, 1 fiolă esenţă de rom, 1 lingură de cacao, se pune o cremă făcută din: 600 g brânză dulce de vaci, pasatăşi amestecată cu 300 g frişcă bătutăşi gălbenuş frecat spumă cu zahăr şi 150 g coniac.
După aceea, amestecăm cu 300 ml de cafea solubilă, 300 g zahăr şi 25 g gelatină topită.
După ce am pus inelul de carton la patul de biscuiţi, punem crema de brânză amestecată cu gelatină, apoi lăsăm timp de o jumătate de oră la rece.
La sfârşit, luăm inelul şi ornăm cu frişcă şi ciocolată.
Pofta buna!