Toast cu Gorgonzola si struguri

Printeaza

O reteta delicioasa de toast cu gorgonzola si struguri din: paine, vin alb, branza gorgonzola, ulei de masline si struguri.

Ingrediente:Toast cu Gorgonzola si struguri

  • 4 felii de paine (poate fi si paine mai uscata)
  • 50 ml vin alb
  • 400 g branza Gorgonzola
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g struguri

 

Mod de preparare:

Se stropeşte pâinea cu vin alb şi se prăjeşte puţin în ulei de măsline. Se unge apoi cu brânză. Se scot sâmburii din boabele de struguri, apoi se dispun boabele peste brânză.

Se introduc feliile de pâine în cuptor sub flacăra grilului sau sub o salamandră electrică, la o temperatură de 150 de grade şi se rumenesc. Se servesc ca o gustare delicioasă sau ca desert.

Toast cu Gorgonzola si struguri

Toast cu Gorgonzola si struguri

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.