Toasturi cu spanac, smantana si ou

Printeaza

Toasturi cu spanac, smantana si ou din: spanac, ceapa, ulei, sare, piper, smantana, unt, paine si oua.

Ingrediente:Toasturi_cu_spanac_smantana_si_ou

  • 200 g spanac frunze congelat
  • 1 ceapă
  • 2 lingurițe ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smântână
  • unt
  • 12 felii pâine toast
  • 12 ouă

 

Mod de preparare:

Se lasă să se decongeleze pu­țin spanacul. Se taie ceapa fe­lii. Se încinge uleiul și se călește ceapa; se adaugă spanacul și 
se călește.

Se ia vasul de pe foc, se sărează, se piperează, se lasă să se răcească și se înglobează smântâna. Se decojesc feliile de pâine și se ung pe mijloc, pe o față, cu unt.

Se ung cu unt formele de brioșe și se încrustează în ele feliile de toast, astfel încât marginile să fie ridicate.

Se încinge cuptorul la 190 ºC și se coc cca 
3 min. Se repartizează apoi spanacul în fiecare formă și deasupra se sparge câte un ou.

Se dă din nou la cuptor și se mai coace 10–12 min., până sunt gata ouăle. Se servesc imediat.

Toasturi cu spanac, smantana si ou

Toasturi_cu_spanac_smantana_si_ou

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.