Toba alba

Printeaza

Toba alba

Ingrediente:Toba alba

  • 1/2 cap de porc
  • 2 copite
  • sorici
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 1/2 din ficatul de la porc

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea pana cade de pe os, se lasa la racit, apoi se taie in cubulete si se introduce in stomacul porcului.

Se coase si se pune la fiert cam 15-30 minute. Se scoate, se pune pe o tava, iar deasupra se asaza o greutate si se lasa la racit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.