Toba condimentata
PrinteazaToba condimentata din: cap de porc, ficat, rinichi, inima, carne de porc, sare, piper, boia sau usturoi.
Ingrediente:
- 1/2 cap de porc
- o falcă de porc
- 1 ficat
- 1 rinichi
- limba şi inima porcului
- 700 g carne macră
- sare
- piper
- boia sau usturoi
Mod de preparare Toba condimentata:
Se fierbe 1/2 cap de porc, apoi se ia carnea fiartă de pe el. Se toacă o falcă de porc, 1 ficat, 1 rinichi, limba şi inima porcului, precum şi 700 g carne macră
. Se fierb, se condimentează cu sare, piper, boia sau usturoi şi se amestecă cu carnea de pe cap.
Se pun în stomacul de porc curăţat şi bine spălat.
Se leagă bine stomacul, se fierbe, apoi se lasă la rece.
Se pune deasupra o greutate, iar la final se afumă.
Pofta buna!