Toba condimentata

Printeaza

Toba condimentata din: cap de porc, ficat, rinichi, inima, carne de porc, sare, piper, boia sau usturoi.

Ingrediente:

  • 1/2 cap de porc
  • o falcă de porc
  • 1 ficat
  • 1 rinichi
  • limba şi inima porcului
  • 700 g carne macră
  • sare
  • piper
  • boia sau usturoi

 

Mod de preparare Toba condimentata:

Se fierbe 1/2 cap de porc, apoi se ia carnea fiartă de pe el. Se toacă o falcă de porc, 1 ficat, 1 rinichi, limba şi inima porcului, precum şi 700 g carne macră

. Se fierb, se condimentează cu sare, piper, boia sau usturoi şi se amestecă cu carnea de pe cap.

Se pun în stomacul de porc curăţat şi bine spălat.

Se leagă bine stomacul, se fierbe, apoi se lasă la rece.

Se pune deasupra o greutate, iar la final se afumă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.