Toba cu sorici si slanina din: carne de porc, sorici, slanina, sare, piper, dafin.
Ingrediente:
2 picioare inferioare de porc
o bucată de carne slabă
sorici
slanina
piper
dafin
sare
Mod de preparare:
Se pun la fiert 2 picioare inferioare de porc, o bucată de carne slabă de la capul muşchiului sau limbă, şorici de pe slănină şi picioare, boabe de piper şi foi de dafin.
Se lasă să fiarbă la foc moale 1 oră şi apoi se pune sare.
Când se răceşte, se scot şoriciul şi carnea, care se taie în bucăţi mai măricele, iar şoriciul în şuviţe de un deget lăţime.
Se pun în stomacul porcului, apoi se toarnă şi zeama, care va forma aspicul.
Se coase toba cu un ac mare cu aţă groasă şi se pune să fiarbă la foc moale.
Se scurge puţin, se pune la presat între două scânduri, iar deasupra se aşază o greutate.
Toba cu burta de vita din: burta de vita, organe de porc, usturoi, gelatina, sare, piper. Ingrediente: 500 g burtă de vită 1,5 kg organe de porc 2 căpăţâni usturoi 30 g gelatină sare grunjoasa puţin mălai foaie de dafin şi piper Mod de preparare: Se spală organele de porc şi se pun la […]
Toba traditionala de porc din: cap de porc, sorici, dafin, sare, piper, ienibahar. Ingrediente: cap de porc sorici dafin sare piper ienibahar Mod de preparare: Se fierbe capul de porc până se separă singură carnea de pe oase. Se adaugă şorici răzuit, rinichii, inima şi limba de porc, precum şi 2-3 foi de dafin. […]
Toba cu usturoi si dafin din: organe de porc, burta de vita, usturoi, gelatina, malai, sare, piper, foi de dafin. Ingrediente: 1 kg organe de porc 500 g burtă de vită 20 g usturoi 10 g gelatină mălai sare grunjoasă piper foi de dafin Mod de preparare: Pui organele la fiert în apă cu sare, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.