Toba traditionala de porc din: capatana de porc, carne de porc, limba de porc, otet, stomac de porc, sare, piper, cimbru.
Ingrediente:
1/4 căpăţână de porc
300 g carne de porc
o limbă porc
2 linguri oţet
un stomac porc
sare
piper
cimbru
Mod de preparare:
Stomacul se pune în apă rece cu oţet si se lasă aşa. într-o oală foarte încăpătoare se pun la fiert căpătâna bine curăţată si tăiată, limba şi carnea.
Se scoate, zeama nu se aruncă, iar carnea se scoate complet de pe oase si se taie cuburi nu foarte mici. Si limba de porc se taie la fel. Amestecul de cuburi de carne se potriveşte de cimbru, sare şi piper.
Se lasă la fiert aproximativ o oră până ce carnea se desprinde uşor de pe oase.
Se umple stomacul porcului spălat sub jet de apă rece, nu se îndeasă foarte tare, se leagă şi se fierbe în aceeaşi supă în care au fiert cărnurile.
Se lasă la fiert 20 de minute, se scurge si se pune pentru o zi la rece.
Toba condimentata din: cap de porc, ficat, rinichi, inima, carne de porc, sare, piper, boia sau usturoi. Ingrediente: 1/2 cap de porc o falcă de porc 1 ficat 1 rinichi limba şi inima porcului 700 g carne macră sare piper boia sau usturoi Mod de preparare: Se fierbe 1/2 cap de porc, apoi se […]
Toba din capatana de porc cu sange din: capatana de porc, sorici, untura, dafin, ceapa, sange, orez, piper, sare. Ingrediente: 1/2 căpăţână de porc 300 g şorici 100 g untură foi de dafin 2 cepe 1/2 l sânge 200 g orez 1 linguriţă cu piper măcinat sare Facultativ: 2-3 morcovi, 1 ceapă Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.