Toba traditionala de porc

Printeaza

Toba traditionala de porc din: cap de porc, sorici, dafin, sare, piper, ienibahar.

Ingrediente:

  • cap de porc
  • sorici
  • dafin
  • sare
  • piper
  • ienibahar

 

Mod de preparare Toba traditionala de porc:

Se fierbe capul de porc până se separă singură carnea de pe oase. Se adaugă şorici răzuit, rinichii, inima şi limba de porc, precum şi 2-3 foi de dafin.

Se scoate carnea, se lasă să se răcească şi se taie felii. Se potriveşte de sare, piper şi ienibahar pisat.

Stomacul bine curăţat şi spălat se umple cu acest amestec, se coase, se leagă la capete şi se pune într-un vas la fiert, la foc mic.

Se înţeapă toba cu furculiţa, să nu se spargă.

Este gata după 1 oră, când stomacul s-a albit bine. Se scoate toba pe un fund de lemn, deasupra se pune un alt fund de lemn şi o greutate şi se lasă până se răceşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.