Toba in aspic din: stomacul porcului, carne slaba, sorici, slanina, picioare de porc, limba de porc. Ingrediente: stomacul porcului 1 kg carne slabă de porc şorici slănină picioare de porc limbă Mod de preparare: Pârleşti picioarele de porc, înlături unghiile cornoase, le freci uşor cu mălai, le pui la fiert în apă care clocoteşte. […]
Toba traditionala de porc din: capatana de porc, carne de porc, limba de porc, otet, stomac de porc, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1/4 căpăţână de porc 300 g carne de porc o limbă porc 2 linguri oţet un stomac porc sare piper cimbru Mod de preparare: Stomacul se pune în apă rece cu oţet si […]
Toba din burta de vita din: burta de vita, organe de porc, usturoi, gelatina, sare, piper. Ingrediente: 500 g burtă de vită 1,5 kg organe de porc 2 căpăţâni usturoi 30 g gelatină sare grunjoasa mălai foaie de dafin piper Mod de preparare: Se spală organele de porc şi se pun la fiert cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.