Tocana de berbec

Printeaza

Tocana de berbec

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne de berbec
  • 2 morcovi raşi
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • boia iute
  • rozmarin
  • mentă
  • 2 linguri de bulion

 

Mod de preparare:

Tocana de berbec:  pune ceapa cu ulei la călit, adăugăm morcovul şi ardeiul, apoi carnea tăiată sub formă de pătrate, foi de dafin, sare, piper călim puţin, apoi adăugăm apăşi lăsăm să fiarbă timp de o orăşi jumătate.

După ce a fiert, adăugăm vinul, boiaua, menta, cimbrul şi bulionul, după care lăsăm să mai dea câteva clocote, după care este gata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Watermelon Vodka Punch

Watermelon Vodka Punch: o băutură răcoritoare, vibrantă și perfectă pentru petrecerile de vară. Cu pepenele verde suculent ca ingredient principal, combinat cu vodka și alte ingrediente proaspete, acest punch este ideal pentru a impresiona invitații la evenimente în aer liber. Ușor de preparat și de personalizat, Watermelon Vodka Punch este o alegere versatilă pentru orice […]

Orecchiette cu Broccoli și Anșoa

Orecchiette cu Broccoli și Anșoa: O Combinatie Clasica Italiana. Este o rețetă tradițională din bucătăria italiană, apreciată pentru simplitatea și savoarea sa. Acest fel de mâncare combină textura unică a pastelor orecchiette cu gustul proaspăt al broccoliului și aroma intensă a anșoelor, oferind o experiență culinară delicioasă și echilibrată. Ingrediente Orecchiette: 400 g, paste tradiționale […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.