Zacusca de ardei și ciuperci – Rețeta Delicioasă pentru Toamnă – e una dintre rețetele tradiționale românești care aduce laolaltă aromele toamnei într-un mod unic și savuros. Această zacuscă se distinge prin combinația bogată de legume și ciuperci, oferind o explozie de gust și o textură deosebită. Ideală pentru a fi consumată pe pâine prăjită […]
Tocană cu carne de berbec
PrinteazaTocana cu carne de berbec din: carne de berbec, ulei, ceapa, morcovi, sfecla rosie, sare, piper, cartofi, praz, varza, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g carne de berbec
- 50 ml ulei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 sfecla rosie
- sare
- piper
- 4 cartofi
- 2 fire de praz
- 1 varza mica
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în cubuleţe, spălaţi-o şi prăjiţi-o înăbuşit în ulei şi 50ml apă, într-o cratiţă mai mare.
Adăugaţi apoi legumele, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi aproxamativ egale cu bucăţile de carne.
Puneţi în cratiţă şi supa de legume, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.
La final, adăugaţi şi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în câteva clocote.
Tocană cu carne de berbec
Pofta buna!
Sirop de Mere de Casă – Rețeta Simplă și Rapidă. Acest sirop dulce și aromat poate fi folosit pentru a îndulci ceaiurile, a prepara băuturi răcoritoare sau chiar ca topping pentru clătite și deserturi. Preparare: 10 minute Fierbere: 1 oră Total: 1 oră și 10 minute Ingrediente Mere (aproximativ 2 kg): Alege mere dulci și […]