O reteta simpla de tocana cu carne de miel din: carne de miel cu os, ceapa, ardei rgas, sos de rosii, rosii, usturoi, patrunjel, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
750 g carne de miel cu os
2-3 cepe
2 ardei graşi
5 roşii
300 ml sos de roşii
4 căţei de usturoi
l legătură de pătrunjel
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţă carnea de miel de pieliţe şi taie-o în bucăţi mari.
Freacă bucăţile de carne cu usturoi zdrobit şi presară un praf de sare. Rumeneşte bucăţile de carne în ulei.
Căleşte ceapa tocată. Adaugă ardeii tăiaţi mărunt. Stinge cu sosul de roşii şi, după ce a dat câteva clocote, adaugă bucăţile de carne şi roşiile decojite şi zdrobite.
Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă la cuptor până se leagă bine sosul.
La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin. Serveşte alături de cartofi natur.
Tocana de miel cu ierburi de Provence din: ulei de masline, rasol de miel, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, pasta de tomate, ierburi de provence, usturoi, vin rosu, supa de pui, rosii, fasole. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 bucati rasol de miel sare si piper 1 ceapa, tocata 2 morcovi, decojiti și feliati […]
Chiar ma uitam dupa o reteta de tocana de miel. O sa incerc reteta asta.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Chiar ma uitam dupa o reteta de tocana de miel. O sa incerc reteta asta.