Tocană cu carne de porc si vin din: carne de porc, ceapa, untură, rosii, cimbru, faina, sare, piper, vin, marar.
Ingrediente:
1 kg carne de porc frumos împănată
300 g ceapă
100 g untură
1 lingură pastă de roşii sau 200 g roşii
cimbru
1/2 lingură făină
sare
piper
1 pahar cu vin
300 g mărar
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi, căliţi-o cu ceapa tocată într-un vas din tuci, gros, după care puneţi făina, sare, piper, cimbru, pasta de roşii (sau roşii), 1 l apă.
Fierbeţi tocana sub capac, la foc mic, timp de 2 ore.
Pe parcurs, adăugaţi vinul şi, dacă scade prea mult, mai puneţi puţină apă.
Aduceţi preparatul la masă şi serviţi-l cu mămăliguţă pripită şi fierbinte.
Tocana din carne de porc si de vita din: carne de porc, carne de vita, ceapa, usturoi, bulion, vin, cimbru, piper, dafin, smantana, ulei. Ingrediente: 500 g carne de porc (afumată sau de la borcan) 500 g carne de vită 500 g ceapă 4-5 căţei dle usturoi 2 linguri cu bulion sau 2 roşii coapte […]
Tocana taraneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, cartofi, piure de rosii, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g pulpă de porc 3-4 linguri ulei 2 cepe mari 2 ardei capia 5 morcovi 300 g ciuperci 6 cartofi 300 ml piure de rosii sare piper cimbru uscat Mod […]
Tocana de ciuperci cu masline si carne de porc din: ciuperci, carne de porc, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper, mamaliga. Ingrediente: 500 g ciuperci 500 g carne de porc 1 ceapă 200 g măsline 4-5 roşii foarte coapte 2 linguri ulei sare piper mămăligă rucola Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se taie, se dau sub […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.