Tocana cu carne de porc, vita si oaie

Printeaza

Tocana Tocana cu carne de porc, vita si oaiedin: carne de porc, carne de vita, carne de vita, ceapa, ulei, castraveti murati, piper, boia de ardei iute si sare.

Ingrediente:Tocana_cu_carne_de_porc_vita_si_oaie

  •  250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de oaie
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 kg castraveti murati in saramura
  • 1 lingurita rasa piper mozaic
  • 1 lingurita rasa boia de ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţi potrivit de mari (circa 4cm/latură).

Puneţi în apă rece pentru un timp castraveţii muraţi, dacă aceştia sunt prea săraţi, apoi scurgeţi-i bine de apă şi tăiati-i în bucăţi mai mari.

Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi julienne ceapa, după care puneţi-o într-o tavă adâncă împreună cu carnea şi castrave­ţii.

Puneţi în tavă uleiul, presăraţi cu piperul măcinat şi boiaua de ardei şi adăugaţi atâta apă cât să acopere toate cele din tavă.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit 2,5 ore. Serviţi tocana caldă.

Tocana cu carne de porc, vita si oaie

Tocana_cu_carne_de_porc_vita_si_oaie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine tocanita asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.