Tocana de carne de vita

Printeaza

Tocana de carne de vita din: carne de vita, costita afumata, ceapa, untura, rosii, ardei grasi, vin alb, smantana, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne vită
  • 250 g costiţă afumată
  • 250 g ceapă
  • 150 g untură
  • 3 roşii mari
  • 3 ardei graşi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cană smântână
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Tocana de carne de vita: Se taie ceapa curăţată mărunt şi sc căleşte într-o cratiţă bine unsă cu untură. Se adaugă carnaa sărată şi piperată, tăiată în fâşii subţiri şi lungi.

Când carnea s-a rumenit, pe ambele feţe, se toarnă vinul deasupra şi se lasă la foc mic, până ce este aproape fiartă.

Costiţa se taie în fâşii şi se căleşte uşor într-un vas bine uns cu untură. Se adaugă peste carnea dc vită, omogenizând uşor compoziţia. Separat se prăjesc, în restul de untură, roşiile şi ardeii tăiaţi în rondele subţiri.

Se adaugă peste carne, se toarnă smântână şi se lasă la foc câteva clocote.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

Homar la grătar cu unt și lămâie

Homar la grătar cu unt și lămâie – Carnea delicată și suculentă a homarului, combinată cu untul aromat și prospețimea lămâii, creează o experiență culinară deosebită. Această rețetă de homar la grătar cu unt și lămâie este perfectă pentru o cină elegantă și savuroasă. Carnea suculentă și delicată a homarului este completată de aromele bogate […]

Cuscus cu Somon și Sos Pesto

Cuscus cu Somon și Sos Pesto – Rețeta Rapidă și Sănătoasă: o alegere excelentă pentru o cină ușoară și nutritivă, perfectă pentru orice zi a săptămânii. Această rețetă combină cuscusul pufos, somonul bogat în omega-3 și sosul pesto aromat pentru a crea un preparat echilibrat și plin de gust. Ingrediente File de somon (2 bucăți, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.