Tocana de ciuperci cu pui

Printeaza

Tocana de ciuperci cu pui din: ciocanele de pui, ceapa, ardei, rosii, usturoi, ciuperci, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ciocănele de pui
  • o ceapă mare
  • un ardei gras
  • 4 linguri cuburi de roşii din conservă
  • 6 căţei usturoi
  • o conservă mică ciuperci
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de pui se rumeneşte în ulei şi se scoate pe o farfurie. In acelaşi ulei se pun ceapa şi ardeiul curăţate şi tăiate subţire şi se lasă la călit.

Se adaugă ciupercile trecute sub un jet de apă rece, se lasă 10 minute împreună şi apoi se pun ciocănelele.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

După acest timp, se pun roşiile şi usturoiul feliat, se mai lasă 10 minute, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se trage de pe foc.

Se pune pătrunjelul şi se serveşte.

 

Tocana de ciuperci cu pui

Tocana_de_ciuperci_cu_pui

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.