Tocana croata cu ciolan afumat si bacon
PrinteazaTocana croata cu ciolan afumat si bacon din: cartofim grau, varza murata, ulei, bacon, ciolan afumat, usturoi, sare, rosii.
Ingrediente:
- 2 cartofi
- 100 g grâu
- 300 g varză murată
- 3 linguri ulei
- 200 g bacon
- un ciolan afumat, cu os
- 2 căţei de usturoi
- 5-6 roşii
- sare
Mod de preparare:
Ciolanul, baconul, usturoiul şi, uleiul se pun într-un vas şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert două bre, la foc mic, amestecând din când în când.
Se adaugă grâul si se lasă la fiert 30 de minute. Apoi, se pun cartofii şi se lasă 15 minute. Ultimele se pun varza murată si roşiile şi se mai lasă 15 minute. La final, se potriveşte gustul de sare.
Tocana croata cu ciolan afumat si bacon
Pofta buna!