Tocana cu carne si carnati

Printeaza

Tocana cu carne si carnati din: carne, carnati, mazare, ceapa, cartofi, rosii, verdeata, ulei, sare.

Ingrediente:Tocana_cu_carne_si_carnati

  • 300 g carne de gătit
  • 2 cârnati de casă, uşor afumaţi
  • 250 g mazăre
  • 2 cepe
  • 5 cartofi
  • o conservă roşii în bulion
  • verdeaţă, după gust
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei se pun cepele la călit şi se presară cu sare. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea şi cârnaţii felioare. Se lasă să se rumenească uşor.

Dacă mazărea nu este fiartă, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 15 minute. Se adaugă cartofii şi, când sunt aproape fierţi, se pun şi roşiile. Se mai lasă pe foc 15 minute.

Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.