Tocana cu carne si carnati
PrinteazaTocana cu carne si carnati din: carne, carnati, mazare, ceapa, cartofi, rosii, verdeata, ulei, sare.
- 300 g carne de gătit
- 2 cârnati de casă, uşor afumaţi
- 250 g mazăre
- 2 cepe
- 5 cartofi
- o conservă roşii în bulion
- verdeaţă, după gust
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
In ulei se pun cepele la călit şi se presară cu sare. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea şi cârnaţii felioare. Se lasă să se rumenească uşor.
Dacă mazărea nu este fiartă, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 15 minute. Se adaugă cartofii şi, când sunt aproape fierţi, se pun şi roşiile. Se mai lasă pe foc 15 minute.
Se serveşte cu verdeaţă.
Pofta buna!