Tocana cu pulpa de vitel

Printeaza

Tocana cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocana cu pulpa de vitel

  • pulpă de viţel
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei roşu
  • 1 ceapă
  • bacon
  • sare şi piper
  • bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea de viţel se taie felii, apoi se bate fiecare felie cu ciocanul de şniţele.

Se spală şi se curăţă toate legumele. Se întind pe rând feliile de carne, se sărează şi piperează şi pe fiecare se aşază câte 1-2 felii de bacon, apoi legumele felii.

Se rulează strâns fiecare felie de carne şi se prinde cu scobitori.

Intr-o tigaie se pune puţin ulei şi se aşază rulourile, întorcându-se din când în când, încât să prindă puţină culoare. Când sunt gata toate, se pun într-o tigaie mai înaltă împreună cu uleiul de la prăjit.

Se adaugă puţină apă, se acoperă cu un capac şi se fierb bine, ca să fie pătrunse ruladele. La final se pune bulion şi se lasă să scadă. Se pune peste rulade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.