Tocana de berbec

Printeaza

Tocana de berbec

Ingrediente:Tocana de berbec

  • 1,5 kg carne de berbec
  • 2 morcovi raşi
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • boia iute
  • rozmarin
  • mentă
  • 2 linguri de bulion

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa cu ulei la călit, adăugăm morcovul şi ardeiul, apoi carnea tăiată sub formă de pătrate, foi de dafin, sare, piper călim puţin, apoi adăugăm apăşi lăsăm să fiarbă timp de o orăşi jumătate.

După ce a fiert, adăugăm vinul, boiaua, menta, cimbrul şi bulionul, după care lăsăm să mai dea câteva clocote, după care este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.