Tocana de carne cu fructe

Printeaza

O reteta de tocana cu carne de vita, untura, ceapa, sare, piper, gutui, dovleac, ananas, mere, scortisoara pisata si otet.

Ingrediente:Tocana de carne cu fructe

  • un kg carne grasă de vită
  • 4 linguri untură
  • 4 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 gutui
  • două felii de dovleac
  • 6 felii ananas din compot
  • 4 mere
  • 3 lin­guri de zahăr pudră
  • o linguriţă de scorţişoară pisată
  • 3 linguri de oţet

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi potrivite şi se prăjeşte la foc mic împreună cu ceapa tăiată peştişori, sare, piper şi o jumătate de cană de apă.

Fructele se curăţă, se taie în cubuleţe, se presară cu zahăr pudră şi scorţişoară, apoi se stropesc cu oţet, se amestecă bine şi se adaugă în mîncare.

Se toarrnă apă cît să acopere mîncarea, se amestecă şi se lasă la foc mic pînă se fierbe carnea.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.