Tocana de ceapa

Printeaza

O reteta de tocana din ceapa, untura, smantana, boia si sare.Tocana de ceapa

Ingrediente:

  • 4 cepe mari
  • 1 lingură untură
  • 2 linguri smântână
  • 1 vârf de cuţit boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o căleşti în untura topită. Potriveşti de sare, torni şi 1/2 ceaşcă de apă şi laşi să se călească pe foc mic.

După ce s-a înmuiat pui şi boiaua, amesteci şi dai tocana deoparte. Aduci mânca­rea la masă cu smântână deasupra şi mămăligă alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.